Configureer aangepaste DNS via HTTPS-server

Je kunt een DNS van derden via HTTPS-servers configureren als alternatief voor de standaard DNS-servers. Deze optie kan handig zijn als je je DNS-query's wilt beheren en filteren of als je extra functionaliteit van een bepaalde DNS-provider wilt ontvangen.

Configureer een aangepaste DNS via HTTPS-server

Opmerking: Het configureren van een aangepaste DNS via HTTPS-server is alleen beschikbaar in de onbeperkte versie van Kaspersky VPN.

Voorbeelden van DNS via HTTPS-servers:

Opmerking: De servicevoorwaarden worden bepaald door de service-aanbieder. De gebruiker neemt de verantwoordelijkheid voor het gebruik van de service die door een bepaalde DNS-server wordt aangeboden.